Gyakran ismételt kérdések

Itt megtalálja a legtöbbet felmerülő kérdéseket.

Ha vannak korábbi orvosi leletei, akkor azokat feltétlenül hozza el, fontosak lehetnek Szintén lényeges, hogy jelenleg milyen gyógyszereket szed, emiatt a gyógyszerei listáját is hozza magával. Ha szemüveget, hallókészüléket használ, akkor azokat se felejtse otthon. 

Az első találkozás időigényesebb, 45-60 percre is szükség van.

A készpénzes fizetés mellett bankkártyával is fizethet. Egészségpénztári tagság esetén névre szóló számlát készítünk.

Kérjük, hogy az egyeztetett időpont lemondását, módosítási szándékát a lehető leghamarabb jelezze munkatársainknak. Az időponton való meg nem jelenés esetén az orvosi, pszichológiai konzultáció megtartottnak minősül, és a következő alkalommal kiszámlázásra kerül.

Természetesen! Nemcsak kísérőként várjuk őket, sok esetben fontos információkkal egészíthetik ki a beteg által elmondottakat. Előfordul, hogy maga a beteg nem tud, vagy nem hajlandó eljönni a vizsgálatra. Ilyen esetben a hozzátartozóval történő konzultáció alapján nyílik lehetőség a további teendők megbeszélésére.

A vonatkozó jogszabályok betartása mellett, nagy hangsúlyt fektetünk klienseink személyes adatai védelmére. A gyógyszerfelírás tényét és a szükséges alapinformációkat kötelező az EESZT-be (felhőbe) feltölteni. Azonban a pszichiátriai és pszichológiai konzultációk során elhangzott személyes dolgok mások számára nem lesznek hozzáférhetők.

Rendelőnk földszinti elhelyezkedésű, és akadálymentes feljáróval is rendelkezik. A vendégmosdó normál kialakítású.

Közösségünk úgy véli, hogy az ellátási forma – a vitathatatlan kommunikációs előnyei ellenére sajátos korlátokat is jelent, emiatt inkább áthidaló megoldásként tekintünk rá, elsősorban a már megkezdett terápiás folyamat keretei között alkalmazzuk.

Az online (webes) felületeinken végzett orvosi és pszichológiai konzultációk, terápiás ülések lehetőségéről a munkatársaink bemutatkozásánál talál információt.

Segítségre van szüksége ?

Start typing and press Enter to search